Skip to content Skip to footer

Krullenspecialist Landgraaf

Ik word blij als je hebt genoten van een kappersbezoek in mijn salon en weer vertrouwen hebt in je prachtige krullende haar.

Krullenkapper in Landgraaf

Krullen knippen is écht iets anders dan steile lokken knippen.

Krullen vragen om een andere benadering. De kniptechniek is anders, de behandeling en verzorging van het haar is anders en verschilt ook nog eens per krultype. De specifieke techniek van het krullenknippen leer je niet standaard bij de kappersopleiding. Hiervoor volgt een kapster externe trainingen bij een in krullen gespecialiseerd instituut.

Knippen kan iedere kapper, maar de krullen tot zijn recht laten komen is echt een vak apart!

Ik weet dat veel klanten moeite hebben met het vinden van de juiste haarroutine, producten en verzorging. Hier kan ik je in adviseren en help je graag om het meeste uit je prachtige haar te halen. Voor het beste krullenresultaat gebruik ik producten van verschillende merken die het meest geschikt zijn voor krullend haar.

Ik neem de tijd voor jou en je krullen.

krullenkapper landgraaf

Krullen knippen volgens de Curlsys Techniek?

In tegenstelling tot de algemene kniptechniek waarbij een bundel haar recht afgeknipt of ingeknipt wordt, wordt bij de CURLSYS®techniek een curve geknipt in een bundeltje haar dat van nature al bij elkaar hoort. Door de speciale ronde kniptechniek valt het mooi met de krul/slagrichting mee. Het haar wordt minder zwaar, voller bij de hoofdhuid en punten zullen krullen in plaats van pluizen.

Bij een CURLSYS®-behandeling wordt eerst gekeken hoe je krullen zich gedragen als je haar droog is (je kan dus gewoon met gestyled haar naar de salon komen). Er wordt naar de structuur en vorm van de krul gekeken, en gevraagd naar wat je wil met je krullen. Vervolgens wordt er bepaald welke CURLSYS®kniptechniek het beste bij je past.

Je haar wordt gewassen, gevoed, gestyled en gedroogd waarbij de verzorgings- en stylingsproducten op de soort krul afgestemd. Want ook bij de stylingsproducten geldt, de ene krul is de andere niet.

Prijslijst

Curlsys knippen€ 69,75
Curlsys knippen en uitgroei verven€ 99,75
Curlsys knippen/verven uitgroei/plukken bovenop€ 124,75
  • Ik ben op de hoogte van de Curly Girl methode en hebben diverse productlijnen die aan deze methode voldoen.
  • Je hoeft je haar niet te wassen voordat je een CURLSYS®-afspraak hebt. Je mag het ook gewoon stylen zoals je normaal thuis ook doet. Dit geeft mij namelijk een beeld wat de staat van je krullen op dat moment is.
  • CURLSYS® wordt gedaan in nat haar. Je haar wordt dus gewassen in de salon. Hierbij wordt rekening gehouden met het type haar dat je hebt en waar het behoefte aan heeft.
  • De manier van knippen en drogen samen met de verzorgings- en stylings producten zorgt voor een betere bundeling en krul. Hierdoor kan het lijken alsof er een flink stuk van je haar af is, vaak is dit echter niet het geval; je haar krult gewoon beter in!